Första inlägget

Nu sitter jag här och fixar iordning min första blogg. Tanken med bloggen är framförallt att jag ska ha ett forum med alla mina recept så jag kan gå tillbaka och komma ihåg, men såklart även så att andra kan ta del av mina recept. Jag har spenderat otroligt mycket tid på internet på olika bloggar och receptforum under mina år, och känner att det är dags att ge lite tillbaka. Här på bloggen kommer ni få ta del av allt ifrån vardagliga recept till lite mer festligare recept, bakning och mycket mer.

Sitter här med en kopp te och bläddrar lite i månadens nummer av Buffé. Trots att jag fick tidningen för över en vecka sedan har jag inte tagit mig tid att kolla igenom den, det brukar annars vara det första jag gör. Jag har en period där jag enbart köper mint te, eller med smak av mynta. Tycker det smakar så himla fräscht! Detta gröna te har jag hittat på en liten butik i Örebro som heter Alibaba, helt klart en av mina favoriter just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s