Att göra egen salsa är busenkelt och har en smak långt ifrån de du köper. Jag gör denna salsa utan koriander och med persilja istället. Det blir otroligt gott. Ni bara måste testa denna goding!

Det här behöver du:
- 250g körsbärstomater
- 1 liten knippe persilja (ca 1 dl hackad persilja)
- 3 salladslökar
- 1 röd chilli
- 1 lime
- 1 tsk socker
- 2 krm salt
Såhär gör du:
Hacka smått tomater, persilja, chilli och salladslök. Blanda ihop i en skål och tillsätt saften av en hel lime samt salt och socker. Låt stå i kylskåp i minst ett par timmar eller över natten.

Gilla detta:
Gilla Laddar in …
Publicerad av michellesmat
Hej! Jag heter Michelle Spångberg och bor mitt i Örebro stad. Min passion för mat och bakning började redan när jag var mycket ung, från början var matlagningen inte bara en hobby utan ett ansvar. För mig idag är matlagning och bakning ren njutning och avkoppling! Köket kan ibland kännas som min fristad och det stället jag trivs allra bäst i.
Jag har under åren testat oändligt med recept från alla möjliga delar i världen som jag nu vill dela med mig av och ge lite tillbaka till matbloggvärlden som betytt så mycket för mig under alla tider.
Visa alla inlägg av michellesmat